Het team
Jurgen Reimering

Orthopedisch chirurg

Vanuit de collegebanken op weg naar sporten, zoals roeien en schermen, ontstond al een fascinatie voor het bewegingsapparaat. Na de studie geneeskunde opgeleid tot orthopedisch chirurg in de Sint Maartenskliniek en het UMCU. Vervolgens met veel plezier gewerkt in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. Daar veel ervaring opgedaan met (sport) letsels van het bewegingsapparaat. Verder veel ervaring opgedaan met het opleiden van sportartsen en specialistisch verpleegkundigen

en daarnaast heb ik mij ook ingezet bij de nascholing van fysiotherapeuten, huisartsen en orthopeden. Daarbij heb ik het maatschappelijk belang van de orthopedie voor mensen met letsels van het bewegingsapparaat duidelijk benadrukt.

Via het Neuro-Orthopedisch Centrum gebruik ik nu mijn ervaring om mensen bij te staan, te helpen en zo mogelijk verder te adviseren.

Het uitgangspunt is dat de mens centraal staat en dat we oog hebben voor diens positie in de maatschappij, waarbij een ongeval, letsel of aandoening het leven kan hebben veranderd. Daarnaast moet altijd beoordeeld worden welke mogelijkheden er nog wel zijn zodat er ook weer een perspectief ontstaat. Iedereen wil toch weer zo goed mogelijk gaan functioneren.

Komt u voor uw eerste afspraak?

Bekijk dan wat u kan verwachten van uw afspraak, wat uw nodig heeft en waar u moet zijn

Uw eerste afspraak