• Contact

  Het NOC heeft spreekuur in een historisch gebouw in de rustgevende omgeving van 'gezondheidspark' Berg en Bosch. Wist u dat het pand speciaal voor de tuberculosepatiënten van het voormalig sanatorium naar het zuiden toe is gebouwd? Zo is het er extra zonnig en licht.

 • Adres

  Neuro-Orthopaedisch Centrum
  Gebouw 60
  Prof. Bronkhorstlaan 10
  3723 MB Bilthoven

  Email: info[at]noc.nl
  Tel: 030-2294267

  Openingstijden

  Ma t/m do 08:30 - 16:30

  vr 08.30 uur - 12.30

Hoe kom ik bij het NOC met de auto?

Neem op de A27 afslag 32 Bilthoven/Maartensdijk, volg de provinciale weg N234 en ga bij de eerste verkeerslichten linksaf. Volg de weg, aan uw rechterhand vindt u dan de ingang van Berg en Bosch. Het best kunt u uw auto direct op de parkeerplaats rechts zetten en te voet verder gaan.

U loopt langs de slagbomen aan de voorkant van het terrein (niet de slagbomen bij het portiershuisje aan de rechterzijde) en u volgt het voetpad dat een beetje naar rechts slingert, dan komt u op een plein met een vijver in het midden. Het NOC bevindt zich in gebouw 60 aan uw rechter hand. U gaat het hoofdgebouw in en dan in de hal rechtsaf, door de glazen deur, waarna u zich meldt in de eerste kamer aan uw linkerhand.

Hoe kom ik bij NOC met openbaar vervoer?

U neemt de trein naar station Bilthoven. Daar vertrekt bus 58 (richting Hilversum) ieder uur naar bushalte Berg en Bosch, een rit van ongeveer vijf minuten. Volg dan de wandelroute zoals hiernaast aangegeven.

Vanaf het station kunt u eventueel ook een taxi nemen of van tevoren de regiotaxi reserveren via 088-0025 400

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken? Neemt u gerust telefonisch contact met ons op. Voor algemene vragen en opmerkingen kunt u onderstaand contactformulier gebruiken.

Naam
Bericht
Komt u voor uw eerste afspraak?

Bekijk dan wat u kan verwachten van uw afspraak, wat uw nodig heeft en waar u moet zijn

Uw eerste afspraak