Contact

Het NOC houdt kantoor in een historisch gebouw in de rustgevende omgeving van ‘gezondheidspark’ Berg en Bosch. Wist u dat het pand speciaal voor de tuberculosepatiënten van het voormalig sanatorium op het zuiden is gericht? Zo was en is het er extra zonnig en licht.

Hoe kom ik bij het NOC met de auto?

Neem op de A27 afslag 32 Bilthoven/Maartensdijk, volg de provinciale weg N234 en ga bij de verkeerslichten linksaf. Volg de weg, aan uw rechterhand vindt u dan de ingang van Berg en Bosch. Het best kunt u uw auto direct op de parkeerplaats rechts zetten (P0) en te voet verder gaan. Indien deze parkeerplaats vol is kunt u het beste parkeren op P7.

P0: U loopt langs de slagbomen aan de voorkant van het terrein (niet de slagbomen bij het portiershuisje aan de rechterzijde) en u volgt het voetpad dat een beetje naar rechts slingert, dan komt u op een plein met een vijver in het midden. Het NOC bevindt zich in gebouw 60 aan uw rechter hand. U gaat het hoofdgebouw in en dan in de hal direct rechtsaf, door de glazen deur, waarna u zich meldt in de eerste kamer aan uw linkerhand.

P7: Volg het voetpad naar gebouw 60. U komt uit op een plein met een vijver in het midden. Het NOC bevindt zich in gebouw 60 aan uw linker hand. U gaat het hoofdgebouw in en dan in de hal direct rechtsaf, door de glazen deur, waarna u zich meldt in de eerste kamer aan uw linkerhand.

Hoe kom ik bij NOC met openbaar vervoer?

U neemt de trein naar station Bilthoven. Daar vertrekt bus 58 (richting Hilversum) ieder uur naar bushalte Berg en Bosch, een rit van ongeveer vijf minuten. Volg dan de wandelroute zoals hiernaast aangegeven.

Vanaf het station kunt u eventueel ook een taxi nemen of van tevoren de regiotaxi reserveren via 088-0025 400

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken? Neemt u gerust telefonisch contact met ons op.

Beveiligd mailen

Het neuro-Orthopaedisch centrum gaat zorgvuldig om met uw expertise aanvragen- en persoonsgegevens. Daarom gebruiken we een speciaal programma om e-mails met vertrouwelijke gegevens met encryptie (versleuteling) te verzenden. Dit programma heet Zivver.
Zivver is een programma voor bestandsuitwisseling. Wij bieden u de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Vertrouwelijke gegevens kunt u versleuteld per e-mail naar ons versturen.

 

Als geadresseerde van de mail kunt u gebruik maken van: info@noc.nl.

Hoe werkt Zivver?

Met Zivver kunt u eenvoudig versleutelde mails verzenden zonder dat daarvoor ingewikkelde encryptieprogramma’s geïnstalleerd hoeven te worden. Wilt u meer weten over hoe u Zivver gebruikt? Kijk dan naar één van de volgende filmpjes.

Met Zivver kunt u zo nodig bestanden tot 5 Gb via e-mail uitwisselen met ons centrum. Wij vragen u om de bestanden zonder wachtwoord te versturen.
Door middel van automatische meldingen worden u (de verzender) en wij (de ontvanger) op de hoogte gehouden van de status van de verzending.
Let op: Als u de door u gestuurde e-mails ook zelf wilt bewaren, kunt u uw eigen e-mailadres opnemen bij de ontvangers.

Aangetekende post versturen

Het is vanaf heden niet meer nodig om uw aanvraag per (aangetekende) post te versturen.
Wij hebben de laatste tijd veel problemen met het ontvangen van (aangetekende) post.
Mocht uw voorkeur hier toch naar uit gaan is het belangrijk dat u het volgende adres gebruikt. Prof. Bronkhorstlaan 10-60 3723 MB Bilthoven

Dit adres moet goed zichtbaar op het etiket staan én op de juiste manier door Post NL of andere pakketdienst vermeld worden.