Oetze van der Meer

Orthopedisch chirurg
Lid NVMSR
BIG-nummer 59064637901

Ik heb mijn opleiding in de orthopedie gevolgd in het UMC Utrecht, het OLVG in Amsterdam en in het Tygerberg Hospitaal in Kaapstad (Zuid-Afrika). Gedurende deze jaren heb ik mij ontwikkeld tot een allround orthopedisch chirurg. Bovendien heb ik in Kaapstad veel ervaring opgedaan in de traumatologie, dat wil zeggen de behandeling van letsels na een ongeval. Deze kennis komt mij enorm van pas bij mijn werk voor het NOC.

In de laatste fase van mijn opleiding ben ik erg geïnteresseerd geraakt in letsels van de schouder, elleboog, pols en hand. Na mijn opleiding heb ik mij hierin verder gespecialiseerd door middel van een fellowship in het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Tegenwoordig werk ik bij Annatommie MC waar ik mij richt op schouder- en elleboogproblemen en op gewrichtssparende kniechirurgie.

Door mijn analytische vermogen en betrokkenheid bij de patiënt ben ik in de dagelijkse praktijk vaak goed in staat een passende oplossing te vinden voor het probleem van de patiënt. Bij het NOC wil ik mij met mijn kennis en zorgvuldigheid inzetten voor een juiste beoordeling van de situatie van de cliënt. Daarbij is de intercollegiale samenwerking in ons centrum uniek, en dit draagt positief bij aan de kwaliteit van de expertises.

Waar mogelijk zal ik ook altijd blijven zoeken naar mogelijkheden om de situatie van de cliënt te verbeteren.

Alle aandacht gaat uit naar de cliënt.