• Wat wij doen

    Het NOC houdt zich bezig met het opstellen van rapporten naar aanleiding van orthopedisch, neurologische en neurochirurgische problematiek. Dankzij tientallen jaren ervaring als medisch specialist, een uitvoerige inventarisatie van beschikbare medische gegevens en desnoods nieuwe onderzoeken leidt dit tot een verantwoord eindoordeel.

Waarom?

Het traject dat gepaard gaat met zo’n objectief rapport heet een ‘expertise’. Deze kan zijn aangevraagd vanwege een arbeidsongeschiktheids- of ongevallenverzekering, maar ook door een rechtbank of een letselschadeadvocaat. Dit kan nodig zijn vlak na een ongeval, maar evengoed na jarenlange behandelingen. Misschien is daarbij iets misgegaan, of bent u van het kastje naar de muur gestuurd.

Wat ook de reden is voor een expertise: bij het NOC bent u op de juiste plek. Hier hebben wij oog voor uw problemen en nemen wij de tijd voor uw verhaal. Veel cliënten ervaren het zelfs als therapeutisch dat er eindelijk iemand goed naar hen luistert. Wij nemen u serieus; ieder mens is hier uniek.

Door wie?

Onze specialisten zijn door de wol geverfde medici die kennis putten uit tientallen jaren ervaring in (academische) ziekenhuizen en gespecialiseerde behandelcentra. Regelmatig wordt een rapport in teamverband besproken voor een zo optimaal mogelijk oordeel.

Bij ons bevinden zich verschillende disciplines onder één dak en de bevindingen bij onderzoek komen in een gezamenlijk rapport te staan. Wij proberen zo mogelijk alle afspraken op één dag te plannen.

In het uiteindelijke rapport geven de specialisten de exacte status van uw medische situatie weer. Zij laten zich niet uit over de schuldvraag en respecteert eventuele tegenstrijdige belangen.